99,5% Zuiverheid Drostanolone Enanthate (Masteron) CAS472-61-145 Bodybuilding Supplementen Rood Steroide Poeders

Productdetails
Productnaam: Drostanolone Enanthate.
Moleculaire formule: C40H52O4
CAS nr: 472-61-145
Assay: 99%
Plaats van herkomst: RongXin, China
Kwaliteitsnorm: Ondernemings standaard
Alias: Drostanolone; Masteron enan, dragontanolon enanthate.
MW: 416,64
Zuiverheid: 99% poeder
Graad: Farmaceutisch Graad
Pakket: in folie tas of drum.
Beschrijving: Wit of bijna Witte Kristallijne Poeder
MOQ (Min bestelhoeveelheid): 10grams.
Fabricage: Rongxin
Praat nu

Productdetails

99,5% Zuiverheid Drostanolone Enanthate (Masteron) CAS472-61-145 Bodybuilding Supplementen Rood Steroide Poeders


Productdetails

Productnaam : Drostanolone Enanthate.

Moleculaire formule : C40H52O4

CAS nr: 472-61-145

Assay: 99%

Plaats van herkomst : RongXin, China

Kwaliteitsnorm: Ondernemings standaard

Alias: Drostanolone; Masteron enan, dragontanolon enanthate.

MW: 416,64

Zuiverheid: 99% poeder

Graad: Farmaceutisch Graad

Pakket : in folie tas of drum.

Beschrijving: Wit of bijna Witte Kristallijne Poeder

MOQ (Min bestelhoeveelheid) : 10grams.

Vervaardiging: RongXin

Gebruik: Farmaceutisch materiaal, Steroïdhormoon, Anaboline. Als een mannelijk hormoon en anabole hormonen.Keywords: bodybuilding, steroïd hormoon, grondstof poeder.

k.jpg

Productomschrijving

Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate) is een anabolische steroïde op basis van dihydrotestosteron (DHT). Drostanolon is gewoonlijk het DHT-hormoon dat structureel veranderd is. De verandering bestaat door de toevoeging van een methylgroep bij koolstofpositie 2. Dit zorgt ervoor dat het hormoon geen metabolische afbraak ondervindt die wordt veroorzaakt door het 3-hydroxysteroid dehydrogenase-enzym dat in de skeletspier voorkomt. Deze eenvoudige structurele verandering maakt het hormoon veel meer anabole, en dat geeft ons Drostanolone. Zodra het hormoon is aangemaakt, veranderd van DHT, is er een ester gehecht, en in dit geval is de ester die Enanthate is aangesloten. Enanthate is geen steroïde of een drug, maar niets meer dan een timing tool gebruikt voor een medicijn.


Zoals bij Master Propionate is Masteron Enanthate bekend om één van de enige anabole steroïden te zijn die sterke anti-oestrogeen eigenschappen bezit. Deze anabole steroïde kan geen oestrogeengehalten verhogen; In feite kan het daadwerkelijk de oestrogeengehalten in het lichaam verminderen. Daarom is Drostanolone succesvol in behandeling met borstkanker, waarbij de combinatie van Drostanolone en Tamoxifen al vele jaren veel voorkomend is. Bodybuilders verwelkomen dit kenmerk omdat oestrogeen vaak moeilijk met veel steroïden kan controleren en lagere oestrogeengehalten leiden vaak tot een hardere en meer gedefinieerde blik tijdens de snijfase.


Masteron Enanthate bezit enkele van de meest misleidende anabole en androgene beoordelingen van een anabolische steroïde, hoewel niet zo misleidend alsHalotestine en Anavar. Drostanolon heeft een bindende affiniteit voor de androgeen receptor die vijf keer groter isantosteron, dat niet alleen een hardere blik produceert, maar ook een positief effect op vetverlies kan hebben. Alle anabole steroïden kunnen helpen bij het verbeteren van de stofwisselingssnelheid, maar die met een sterke androgeenbindende affiniteit kunnen invloed hebben op directe lipolyse.


Als u de goede kwaliteit van het Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate) wilt, kies dan Rongxin Company.


Voordelen van Masteron-Enanthate (Poeder)

1, De voordelen van Masteron-Enanthate kunnen grotendeels worden samengevat in drie woorden, leun en hard. Voor de prestatieversterker en buiten een borstkankerpatiënt zal het grotendeels alleen prestatieverbeteraars zijn van een bodybuilding-natuur die aanvullend bij Masteron aanvult, omdat het een uitstekende lichaamsveranderende steroïde is, maar het is geen wonder in een fles. Hoewel het een vrij milde lage androgene beoordeling heeft, is het verhaal dat het vertelt, nogal anders, omdat het een beetje redelijker wordt. Voorts beïnvloedt Masteron-Enanthate volgens zijn aard de algehele metabolische activiteit door direct stimulerende lipolyse; Nee, het is niet de enige steroïde die dergelijke voordelen biedt, noch is het de sterkste maar dit zijn grotendeels de eigenschappen.


2, aangezien Masteron-Enanthate alleen maar de bedoeling heeft om uit te leunen en te verharden, zal je in het algemeen alleen de steroïde zien die in de competitieve bodybuilding wereld wordt gebruikt en door die van een prestatieverbeterende natuur die alleen maar beter uitzien en beter voelen; De sportschool rat. U vindt er niet veel Masteron in de prestatie atletische wereld. Er is niet veel zin voor de voetballer of honkbalspeler of enig ander op de veld atleet; Zeker, sommige van hen kunnen met Masteron dabble maar de meeste zullen kiezen voor andere anabolics die hun doel dienen. Echter, voor de bodybuilder kan deze anabolische steroïde het verschil zijn tussen eerste en tweede plaats in een show; Immers, terwijl er veel factoren zijn om een succesvolle bodybuilder op de hardheid van het podium te zijn en de ultieme leanness twee belangrijke punten zijn. Uiteindelijk is dit een van de weinige anabolische androgene steroïden die we bijna geschikt kunnen maken voor een pure bodybuilding steroïde. --- Van RongXin Company.


Rongxin Bio-Tech's concurrerende voordeel voor u:

付款 .png


Hoe kunt u uw bestellingen uitvoeren?

流程 .png

Pakket en opslag


bzt.jpg

Onze certificaten

QQ 图片 20170315140316.jpg

Onze fabriek

i 哦 .jpg

Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18729210590

Als u tevreden bent met onze 99,5% zuiverheid drostanolone enanthate (masteron) cas472-61-145 bodybuilding supplementen rauwe steroide poeders, graag contact op te nemen met onze fabriek. In hoge kwaliteit, de hoge kwaliteit somatropine producten te koop moet uw beste keuze zijn. Gelieve vrij te zijn om de hot sale producten van ons te kopen of groothandel.

Onderzoek