Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK) Corporate Culture

- Jul 21, 2017 -

1. (maatschappelijke verantwoordelijkheid)

Wij pleiten voor de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de onderneming, dragen bij aan de ontwikkeling van ondernemingen om bij te dragen aan de gemeenschap, sociale vooruitgang en milieubescherming bevorderen; We hebben het gevoel van sociale verantwoordelijkheid van de individu gerespecteerd, werknemers aanmoedigen om bij te dragen aan de samenleving, hoop dat werknemers een goed voorbeeld van burgers worden.

2. (klant eerste)

We zijn zeer bezorgd over elk van de behoeften van klanten, door technologische innovatie en kwalitatief hoogwaardige diensten blijven de verwachtingen van de klant overtreffen, om de klanten de waarde te geven; "Klanten succes, we slagen" is onze eeuwige achtervolging!

3. (Visionary)

Wij zijn visionair, blijven scherp inzicht en stellen voortdurend hogere doelen vast, ontmoet de uitdagingen en bereik het ideaal.

4. (Integriteit & inzet)

Let op de inzet, hou haar belofte Dit is de hoeksteen van een zakelijke ontwikkeling.

Wij houden ons aan de eerlijkheid, eerlijkheid en betrouwbare professionele geloof van onze klanten en partners; Wij creëren een loyale, eerlijke, gelijke, open en pragmatische werkomgeving voor onze medewerkers.

5. (Positieve houding)

We hebben het vertrouwen, de moed en de passie om de uitdaging te ontmoeten, met een positieve houding ten opzichte van het leven, om problemen te overwinnen; Baanbrekend, ondernemend, verenigd, worstelen, het nastreven van succes en stevige overtuiging om ons aan te moedigen om altijd vooruit te gaan!

6. (Pride)

De gezondheid van Masanori, in perfectie, we doen alles, voor elke link, streven naar perfectie, het doel van de verheven, voortdurend verderop, om waarde te creëren, het nastreven van zelfrealisatie en hoogste eer.

ini.jpg

680692732_859522935.jpg

Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944