Onze geschiedenis

Rongxin Bio-tech co., Ltd heeft zich gericht op topkwaliteit steriod hormonesandAPIs.We zijn fabrikant gespecialiseerd in steroïdhormonen jarenlang in China. Nu onze producten worden verkocht over de hele wereld, als alle klanten de kwaliteit van onze producten.

Onze fabriek:

Opgericht in 2009, Hongkong RongXin Bio-Tech Co., Ltd begon met slechts een missie: de chemicallypurest anabole steriods rauwe tobring poeders, Human Growth Hormone, menselijke groei peptiden en API's aan de wereld.

Onze producten in de afgelopen jaren heeft genoten van significante globalgrowth door strategisch aan gevestigde distributeurs in de hele Asia andbeyond afstemmen.

Met haar hoofdkantoor in Hongkong gevestigd, zijn wij committedto deliveringtop kwaliteit farmaceutische-grade producten die synoniem met onze merk en reputatie geworden zijn. We zijn voortdurend gericht op verbetering van zowel de kwaliteit van ons product en onze business.


Onze producten worden vervaardigd in onze huidige Good Manufacturing Practices (GMP) faciliteit om optimale kwaliteit te waarborgen. Rongxin bio-tech ook voldoet aan ISO 9001 regelgeving om ervoor te zorgen dat alle facetten van onze activiteiten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Ons Product

Rongxin bio-tech co., Ltd producten omvat het volgende:

1, steroïde hormonen, zoals testosteron serie producten, Boldenone serie steroïden, Nandrolon serie steroïden, trenbolon serie steroïden, enzovoort.
2, menselijke hormoon andpeptide groeihormoon.
3, API's en tussenproducten van steroïde hormonen.
4APIs en tussenproducten.
5, bodybuilding vetverbranding-hormonen
6, kanker behandeling Anti oestrogeen steroïden hormoon rauwe poeders

Al onze productenProduct toepassing

De importantusage van onze producten:

1, farmaceutische fabriek

2, bodybuilding veld.

3, gewicht verliezen.

4, verhoging van de spier.

5. ons certificaat

Kwaliteitscontrole:

Kwaliteit is ons leven! Alle producten geproduceerd volgens GMP standaard in AsepticLaboratory. Goedgekeurd de ISO9001. Bovendien hebben we een volledige Q. A. andamp; Q. C. systeem. Wij bezitten de geautoriseerde setsof analyseren van instrumenten, zoals HPLC, GC en UV spectrofotometer te analyseren en de controle van de producten.

Top, stabiele en betrouwbare kwaliteit is gegarandeerd! Kies Hongkong RongXin Bio-Tech Co., Ltdto samenwerken is uw beste keuze.


Onze service

Uitstekende na verkoop Service:

Om onze klanten goede service, worden producten individueel getest voor kwaliteitscontrole vóór de verkoop.

Wij verkopen niet alleen onze producten. Om te helpen onze klanten en groeien met hen is belangrijker.

Onze voordelen:

Top kwaliteit, Top diensten, meest redelijke prijzen, veilige verzending en laat customertop tevredenheid.


QQ图片20170320180727.jpg